Maluj

Maluj

Anotace: Je to pozitivní plné naděje, protože naděje tak ta umírá poslední..

Namaluj mi růži
pro tebe a pro mě
tvůj úsměv poteměl
snad jsi na osud nezapoměl?
stojí ti za zády jak věrnej pes
nečekej na zítřek a namaluj mi růži
ještě dnes

Namaluj mi slunce
pro tebe a pro mě
aby nám stále svítilo
a radost oknem
navždy nosilo
denodenně o úsměv prosilo

Namaluj mi srdce
pěkné, velké celé rudé
abych měla jistotu
že navždy u mě bude
a doprovázet vždy a všude
ve dnech hřejivých
i nocích chladivých

Namaluj malý čtyřlístek
pro nás pro oba
aby tu stále štěstí bylo
aby nepřišla žádná pohroma
stesk, nebo žal
jen maluj, maluj lásko dál...
Autor Ninala, 15.07.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí