ROZCESTNÍK

ROZCESTNÍK

Anotace: . . .

To jsi mohla tušit,
už mě přece znáš…
. . .
že na tebe budu čekat ještě dlouho poté
co už tam nebudeš učit

se stejnou nejistotou

jako dlouho předtím
co jsi mě (ještě) nadšeně očekávala –

. . .
PS:
A třeba to nebylo v jeho nevýřečnosti…
ale "jen" ve tvé neschopnosti naslouchat, Z…
Na zemi leží bezvládný muž…
Je mrtvý
nebo "jen" opilý?
/…přemýšlej o tom…/
Autor Andrea Vatulíková, 01.04.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí