Ztrácím vše

Ztrácím vše

Anotace: ...

Ztrácím vše
co jsem měl.
Ztrácím to,
co jsem chtěl.

Ztrácím Tebe.
Hrozný trest.
Proč osud
musí vše plést.

Ztrácím lásku,
již nežije.
Pro mě její srdce
dávno nebije.

Ztrácím život
bez Tebe.
Přemýšlím, do pekla
nebo do nebe?

Ztrácím vše,
i naději žít.
Nechci srdce
prázdné mít.
Autor Dindane, 01.04.2008
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí