Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: moje velká - VYSNĚNÁ láska...

Když nemůžu spát,
nechám si o tobě aspoň zdát,
vždyť jsi neustále v mojí paměti,
láska mého století,
máš krásný oříškový oči,
z nichž hlava se mi točí,
rty máš jemné jako vánek,
lehce vábí můj spánek,
tvé objetí tiší moje bolesti,
s tebou se mi najednou všechno poštěstí,
tvé polibky jsou sladkého pojetí,
krásná pohádka pro deti,
jsi moje velká touha,
ale také bohužel jen myšlenka pouhá...
Autor Aangela, 01.04.2008
Přečteno 905x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí