tma

tma

Anotace: ,,,,,,

V náruč tmy chci tiše vplout,
na chvíli zůstat sama.
Myšlenku v prázdno vydechnout,
na cáry rozervána.
Kus po kusu je složit zas,
a najít souznění.
K novému cíli vykročit,
kde stesk se v lásku promění.
Pohladit duši raněnou,
marným toužením.
Smutku říci sbohem a
lásce vyjít vstříc...
Autor zena, 01.04.2008
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věřím...

07.04.2008 11:25:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí