Jsi...

Jsi...

Anotace: Ani tisícem slov bych nedokázala vyjádřit co pro mě znamenáš!!!<3

Jsi jak anděl,co z temnoty mě vysvobodil
a ze strašné noční můry konečně probudil.
Jsi pro mě světlo naděje,v temnotě co mě ubíjí,
pomohla si mi ze světa prázdnoty,co mě pomalu zabíjí.
Díky tobě sem pochopila,že život má smysl
a zaměstnala´s sebou samou moji mysl...
Protože nevím,kde teď bych byla
a jestli bych ještě vůbec žila.
Chtěla jsem se vším zkončit a odejít,
zkoušela jsem i nějaký jiný smysl života najít,
ale dlouho a marně jsem hledala...
Až jednou,jak blesk z čistého nebe,
jsem pouhou náhodou našla tebe.
Snad to byl osud sám
a najít se,bylo souzeno nám.
Ať už to bylo cokoliv,jsem tomu vděčná
a ta vděčnost,přísahám,bude nekonečná!!!
Našla jsem svého anděla strážněho
a musím říct,že je to pro mě něco nového...
S každým vroucím slovem,co jsi mi řekla,
po mé tváři slza dojetí tekla.
Nikdy jsem nepotkala člověka jako si ty,
tohle všechno pro mě byly jen sny!
Jen díky tobě se změnily ve skutečnost,
měla jsem toho věčného snění už dost!
Vnesla si naději do mého života,
ve kterém mě tísnila jen samota.
Dala si mi sílu žít a za to ti děkuju.
Tahle slova klidně i někam vyryju!
Někam,kde by to všichni viděli
a přeji ostatním,aby to tayk zažili!
Aby měli někoho jako jsi ty
a aby to pro ně nebyly taky jen sny.
Co k tomu ještě dodat?
Do smrti budu ráda za to,že jsem tě směla poznat!!!
Autor Yithula, 01.04.2008
Přečteno 677x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ST opět jen za obsah, vyjádřené city, pocity ... opět by volný verš zněl lépe, i když ten začátek není špatný.

02.04.2008 21:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí