Bolest

Bolest

Anotace: ..

Proč bolest je tak krutá,
když se v lásce rozpíná.
A jak ta bolest mě trápí,
to nikdo nevnímá.
Však já musím být silná a žít dál život svůj.

Bolí mě srdce tvé,
mé i cizí.
Já cítím co každý v sobě má.
Cítím pláč,
nešťastnou lásku a tak dál.
Však ono to stále pokračuje a já už nevím kudy kam.

Tak co mám dělat?! Kdo mi odpoví?!
Nikdo!!!
Pač tu nikdo není!

Všichni odešli do rozkvetlého života. A mě tu nechali
ať žiji dál.
Sama opuštěná žiji si tu pustě jako v poušti
a už nevím kudy kam!!!
Autor luczinek, 01.04.2008
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí