Křičím

Křičím

Anotace: rozervanost...

Křičím, i když to není slyšet,
křičím a není to tiše.
Vnitřně křičím a krvácím,
svoje touhy, myšlenky, sny poztrácím.
Jako květina bez vody, osamělé slunce bez planet,
chci odejít, opustit svou klec a HNED!
Svázaná bez provazů, zalepená ústa bez pásky,
Dotyky, vniknutí, polibky bez lásky.
jsem jak vyschlá oáza v poušti,
duše, tělo i mysl se rozpouští.
V bažinu nenávisti, strachu a samoty,
křičím, nikdo mě neslyší ani ty…
Autor Linuxa, 01.04.2008
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Natálie T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí