Srdce zlomené

Srdce zlomené

Anotace: Kdo pozná lásku pozná i smutek...

Každý večer jsi mi šeptávala,
že mě máš nadevšechno ráda,
že navždy Tvé srdce se mnou zůstane,
a nic zlého se nestane.

Srdce své jsem Ti dal,
a smutek jen získal.
Proč si mi srdce zlomila,
a duši do země smutku zavedla.

Srdce zlomené,
dávno už bez naděje,
stále nechápe,
co to znamená,
že jsi mi odešla,
že už Tě nikdy nespatřím,
a přitom jen o Tobě sním.
Autor Mates76, 02.04.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Danča-frogie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí