Krásné parafráze

Krásné parafráze

Anotace: Nechtěl bych jen snít, kde zapomenu snáze

Krásné parafráze

Nechtěl bych jen snít,
kde zapomenu snáze,
na tisíce výrazů,
na krásné parafráze.

Snažím se hledat lásku tam, kde jí druzí nevidí,
chci mít po boku tebe, štěstí, které mi oni závidí.
Kam se nikdo nežene,
spěchám já vlakem Téžévé.
Vždyť i skála se zamilovala,
když zjistila, že má v sobě lásku,
pár perel houpajících se na provázku.

Naděje pořád letí, letí,
bolí jí tou dálkou křídla,
když pouze přelétává ta špatná sídla,
letí dlouho, staletí.
Autor Dreamer, 02.04.2008
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Důležité je neztráce naději, ač polétává a do dálet odlétá ... pořád zatím je.

02.04.2008 17:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí