Když srdce krvácí

Když srdce krvácí

Anotace: Název vše vystihuje-volání o pomoc

Znám místo, lehčí než vánek
Znám pocit, tak krásný
Znám vody, klidné jako spánek
Proč nemohu dokončit tento verš básný?

Vidím skon mého srdce
V úniku z dnešní doby
Šíp bolesti ho protne tak lehce
Proč se má duše zlobí?

Kapičky slz mi stékají
Zůstáva mi jen víra holá
Že naše duše se setkají
A mé srdce vysílením volá

Že miluji tě
Autor Kiša, 15.07.2005
Přečteno 692x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí