Až probere se duše, tělo

Až probere se duše, tělo

Anotace: Stoupá vzhůru k pumpě bytí, pocit téměř na zabití

Až probere se duše, tělo

Láska je kurva, která ví, jak to máte rádi,
ale stejně o všechno obere.
Nakopne vás zezadu, čímž dozajista probere,
půjde o dům dál, kde cizí životy rozparádí.

Stáhne svaly silou tygří,
svaly břišní, ty to uzří.
Stoupá vzhůru k pumpě bytí,
pocit téměř na zabití.

Až probere se duše, tělo,
srdce prázdné by lásku opět chtělo.
Chtělo by se dlouze smát,
při pocitu, že jej má někdo zase rád.
Autor Dreamer, 02.04.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že poslední sloka je dost dobrá a dílko skvěle uzavřela.

02.04.2008 17:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí