Zapovídám si stále . . .

Zapovídám si stále . . .

Anotace: - Poklesky -

Sbírka: Poklesky

Stále si zapovídám
. . . myslet na Tebe

Však Ty jistě víš . . .

Každá z nich
(co poseto je jimi nebe)

Každá

jako dožitá báseň

Ozvěna příboje

Zrcadlení v čase

Fata morgana
nedosažitelné melodie
co navždy dozněla

Jen zvonky radostného smíchu
jarní vánek rozvane

. . . jako tenkrát . . .
Autor Těšínský, 02.04.2008
Přečteno 345x
Tipy 15
Poslední tipující: Lota, Pišák, isisleo, Psavec, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pořád je si co zapovídat...zvláštní je ten svět

08.04.2008 21:10:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí