To ticho . . .

To ticho . . .

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

To ticho . . .

kolem nás
jako nedozírné obzory
. . . oceánů . . .

To ticho . . .

Neslyším nic

Bojím se Tvých úst

Zakletá bráno nemilosti

Ještě chvíli podržím Tvou dlaň
(ještě chvíli být blíže Tvému srdci)

To ticho . . .

kolem nás . . .

Ztracená bárko
v nedozírném prostoru
posledního loučení

- Měj se ! -
- Přeju Ti hodně štěstí! -

Odbytá chvíle na orloji marnosti
nepochopitelného zmaru . . .

Ještě se ohlédla
Naposledy
Autor rolon, 02.04.2008
Přečteno 426x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, Noc17, spare, Marfuša, Marcella, Psavec, WAYWARD, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... věru něžný kousek ... ach ta láska ...

04.04.2008 07:26:00 | Marcella

Když čtu
tu ódu na ticho
a vzpomenu si
na stříbroústou lyru
rozeznívající heboučké komnaty
splínu
je mi nějak snově

02.04.2008 20:22:00 | Lucie Teru

Když se ohlédla...tak ještě nezapomněla...ještě miluje

02.04.2008 18:18:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí