Kde jsi

Kde jsi

Anotace: Dvě básně za jeden den - no nejsem já dobrá? (O své ješitnosti vím:D) Mimochodem, nevadí vám,že píšu holce, že ne? :D

podobáš se
papírovému menuetu pro dvě démantové sochy
zrezivělému okapu z nějž za deště prýští voda
větvičkám břízy bělokoré za mrazu obsypaným ledem
hladovým sýkorkám za oknem
poletujícím kapkám deště
písku jejž unáší jarní voda
rtům rozbitým do krve a líbajícím
požáru na strništi
vymlácenému obilí
zelenosti pahorků Madagaskaru
a všemu co vidím
kdykoli otevřu oči
Autor tiny Tine, 03.04.2008
Přečteno 567x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Lisa.Ginmi, drsnosrstej kokršpaněl, blue, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mne hodně dobrý... ne... dost hodně dobrý, to by mohlo být ono

03.04.2008 17:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl

zajímavé... :)

roboti slibují rOdEO ...no to se máme na co zas těšit

03.04.2008 12:50:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí