Nebe

Nebe

Anotace: ...

Nebe je plné hvězd,
já chci Ti jednu snést.
Nebe je plné mraků,
jako země plna zázraků.
Nebe je plné citů,
moc vděčím, že jsi tu.
Nebe je plné vášní,
milovat Tě, je tak zvláštní.
Nebe blikajících krás,
nikdy nechci, aby náš cit zhas.
Nebe je plné přání,
mé srdce tebe shání.
Nebe plné souhvězdí,
naše láska nás uvězní.
Autor Dindane, 03.04.2008
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

první souvětí se mi moc líbí...

03.04.2008 16:35:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí