Krutá

Krutá

Anotace: O jedné takové mé osobní Salome :-) Ať žije volný verš.

Jsi krutá jako život sám
a já - snad z hrdosti
Ti oplácím stejnou minci.

Chci Ti říct "Miluji Tě"
a Ty na to "Jenom kamarádi"
a pak náhle, že snad i víc?

Tak proč jsem utekl
a nechal Tě se ponižovat?
Směs strachu a pýchy snad.

Teď chci říct "Miluji Tě"
a píšu taky "Jen kamarádi"
Co ty na to? Možná sama nevíš.

Snad se mi to všechno jen zdá,
ty prchavé náznaky, něžné dvojsmysly
a chvíle bezvýznamného žvatlání.

On trápí sebe, ona trápí jeho
On trápí ji, ona trápí sebe.
Proč? Pro nesmyslnou strategii lásky.

"A přece Tě miluju!",
já bezradný Galileo,
rvu si vlasy a nevím, co dělat.
Autor Láďa Rejpal, 16.07.2005
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí