Láska?

Láska?

Anotace: Ze srdce

Koukám se z okna mého bytu,
neveřím svému zraku,
vidím lidi zamilované,
tak moc šťastné.

Já v životě jen dvě lásky měla,
obě jsem už dávno stratila,
obě mi umřely,
ani za to nemohly.

Byla to moje vina,
nebyla jsem jim souzená,
jedna mě opustila před rokem,
řekla mi na vždy zbohem.

a tu druhou sem nechala zabít,
už stím nemůžu žít,
bolí mě to u srdíčka,
a to jen pro hloupá slovíčka.

MILUJU TĚ
Autor Vacluvka, 03.04.2008
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

trosku poopravit češtinku a rytmus a bude to urcite mnohem lepsi...:-)

03.04.2008 16:22:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí