Nezabudni na mňa

Nezabudni na mňa

Anotace: dalsia basen o laske... vlastne o sklamani z druhej osoby, ktoru sme zvykli tak moc lubit

Tvrdíš, že nezabúdaš,
No pravda je iná
Ak sa ma vzdávaš
Len ja som tomu vinná

Máš ma pred očami
Ale akosi ma nevidíš
Moje oči so slzami
A tak stále ľahko spíš.

Stále sa toho bojím
Tomu čo je dávno pravda
No za láskou si stojím
Ale zabila ju tvoja zrada

Mám ťa pred očami
A vidím ťa jasne
Preč s mojimi slzami
Vždy vyzeráš krásne!

Boli sme a nebudeme
A neviem či sme boli?
A snáď nezabudneme
Ako klamstvo bolí.

Boli sme si očami
No stratil si čo bolo
Ja som dnes so slzami
Zabudol si, prebolelo.
Autor Escheria, 03.04.2008
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí