Vyznání

Vyznání

Anotace: Tohle je o jedný holce....

Sbírka: Ženy, Slečny, Holky, nutný zlo

Lituji, že jsm tě nechal kdysi jít,
teď přemýšlím, zda-li bych tě ještě mohl mít.
Když se na tebe dívám tak jen o jedné věci snívám,
snívám o tom, že bych s tebou mohl být
a díky tomu lásku v duši mít.
Víš, já tě nemám jen za krásku,
já k tobě chovám hlavně lásku.
Ale ty mě máš jen za kamaráda
a nejspíš mě ani nemáš rádá.
Díky tobě je můj život vratký,
poněvadž mám v žilách jed prudký.
Jed díky kterému mi přibyla ne jedna vráska
ten jed se jmenuje LÁSKA!!
Stejně jako Sluce vyjde,
tak i smrt pro mě přijde.
Autor retro, 03.04.2008
Přečteno 830x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Kett, evy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super...

03.04.2008 21:03:00 | Kett

blízce mi to připomíná moje pocity :( pěkná báseň, ale již vcelku otřepané rými

03.04.2008 20:56:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí