deprese?

deprese?

Anotace: (2.4.2008)

Drobné světýlko v mé duši,
slabý plamínek v mém srdci,
v hlavě mojí černá díra,
moje tělo asi zmírá

. . .

Láska je skvělá,
avšak někdy bývá slepá

. . .

Svou depresivní náladou
ubližuji hlavně Tobě.
Je mi ale záhadou,
ubližuji i sobě?

. . .

Jsem MAGOR...
Ale i přesto Tě příšerně miluju...
Autor B.a.r.b.a.r, 03.04.2008
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, LisSe, kucky, Psavec, Bíša, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí