Moje srdce

Moje srdce

Anotace: ...

Vidím tě před sebou,
srdce mi sténá.
Jistý jsem si jen tebou,
už více nehledá.

Sval co nikdy nepřestává,
tepe pomalu a lehce.
Láskou žije,lásku dává,
nikoho jiného už nechce.

Jen tobě patří moje srdce,
tajná lásko, delfínku můj.
Když tě vidím tepe prudce,
křičí Zuzanko jsem jen tvůj.

Ale když je samotné,
tep jeho se beznadějně ztrácí,
Je bez tebe bezradné,
s tvojí láskou štěstí se mi vrací.

Čekám už jen na dvě věci,
že se smutkem zastaví.
Druhá je snad jasná přeci,
láskou se vše napraví.

Mé srdce miluje jen tebe,
moje mysl miluje jen tebe,
moje tělo miluje jen tebe,
a nemyslím jen na sebe.

Stějně ale umřu steskem,
na lásku jsem sám.
Nejsem se svým Delfínkem,
kdykoliv ji své srdce dám.
Autor tearful, 03.04.2008
Přečteno 636x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí