Jsem

Jsem

Anotace: ,

Nic není daleko
i čas, který nastane po probuzení
bude jen vzpomínkou.
Touha mi vhání slzy do očí
smích už dávno odešel
moudrost v srdci nalézám
smutek odehnal jej.

Zítřejší den je pro tebe naděje
láskáním a něžných dotyků
zahřeje tělo i duši
krátká sukýnka
ta ti moc sluší

Absence lásky nutí tě lhát
nechceš kráčet sama
chceš sním stále spát.

Začínáš hledat sama sebe
chtíč v mohutné bouři těla a duše
Sílu najdeš v pravdě,ukrytou v sobě
uvadlá růže znamením doby
chtěl bych tě ve i vnoci
láskou jsem zblázněný neni mi pomoci.
Autor Rbb, 04.04.2008
Přečteno 494x
Tipy 14
Poslední tipující: Ztracená Tereza, Bohém z Pernštejna, Erion Fate, Alan Black, Bíša, Oči, NikitaNikaT., Diablo 503
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Solí...A ve vyjímečných případech i cukrem,ale za něj se musí bojovat...Hezká ;)

04.04.2008 14:42:00 | Alan Black

Láska je solí života.

04.04.2008 12:50:00 | Oči

Jj, když je člověk zamilováný ... to dělá aj věcí, o kterých někdy neví ... :o)

04.04.2008 12:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí