Navždy

Navždy

Anotace: trochu aj vyznanie... o tom aké je to keď napriek koncu ešte vždy lubite

Zas v momente si v mojej mysli,
Myslím na tie dni, čo sme boli spolu
Ticho sa pýtam kam zrazu zmizli
Jediná odpoveď je že som mala smolu.

Ale snívam, že by sa to všetko vrátilo ku mne
Nič nie je v mojom srdci tak jasné ako tie spomienky,
Chcem ťa naspäť, no musím sa správať rozumne,
a na to aby som na teba pozrela, musím hľadať zámienky.

Navždy budeš len ten jeden,
Nevadí ako bude môj život dlhý,
Navždy o tebe budem snívať svoj sen
A snáď týmto utrpením splatím svoje dlhy.

Navždy budeš len jeden jediný
Si v mojom srdci a mal by si vedieť
Že sa modlím dlhé hodiny,
Aby si tu mohol so mnou teraz sedieť.

Tak pravdivé, nedokážem nájsť niekoho ako ty
Hrozím sa toho, no je to čistá pravda,
Keď ťa vidím s inou, cítim mrákoty
Keby vieš ako ma bolí tvoja zrada.

Zas v momente si v mojich snoch
Cítim tvoju vôňu a túžim po tebe znovu
Lebo po všetkých tých krásnych dňoch
z celého srdca si len želám byť spolu.

Asi navždy budeš v mojom srdci a preto by si mal vedieť
Ako strašne ľutujem, že som ťa nechala ísť,
Keby vieš aké je to kruté, len tak tu sama sedieť
Čakať mesiace, i keď už nik nemá prísť.

Teraz a navždy si v mojom srdci
I keď si nájdeš inú a ja konečne zomriem
Verím, že napriek všetkému je v tebe cit
A že pochopíš, že ťa milujem i keď nesmiem.
Autor Escheria, 04.04.2008
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí