One little love

One little love

Anotace: ..

Ruku v ruce
do neznáma
za mříží
a v temném sklepě

(pocit, skrytý
velkolepě)

Zvědavost a strach
(možná)
a něžný pohled
utopený smíchem
pod kamením

(změním to,
či nezměním?)

A pak zdaleka
s nápisem "Otevřeno"
do vzpomínek
vlak odjíždí

srdcem postižen
tam, za mříží..
Autor seed.misulka, 04.04.2008
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: angel_s.r.o, Bíša, saddova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí