Stojím o Tebe

Stojím o Tebe

Anotace: ***

Ještě teď cítím na své kůži...Tvůj horký dech...
A sametové polibky...na nedočkavých rtech...
Vypadá to všechno...líp než skvěle...
Celičké hodiny...objímáš mě vřele...

Ale...

V tomto světě...existuje snad jistota...?
Strach, ten přemůže...jedině lásky čistota...
Věř mi drahý...že o Tebe stojím...
Přesto o ztrátu...potají se bojím...

Doufám, že nás čeká...spousta krásných chvil...
Vše udělám pro to...aby šťastný jsi byl...
Svou vřelou náruč...otevři mi znova...
Do srdce pošeptám Ti...ta nejněžnější slova...
Autor estrellita, 04.04.2008
Přečteno 587x
Tipy 29
Poslední tipující: Myrja, Martin Šimeček, pavlis, Martinecka23, Rošták Domča, ficule, Pišák, vodnař, Juan Francesco de Faro, Vlk v rouše, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Když láska kvete, užívej si jí a nepřemýšlej o ztrátě...na světě není jistota ničeho

06.04.2008 11:44:00 | Pišák

juan :me ne:o))

05.04.2008 13:55:00 | estrellita

Milé...
"aby šťastný jsi byl"
Mně by tam lépe sedlo "abys šťastný byl"

05.04.2008 13:37:00 | Juan Francesco de Faro

jasně sdělená oddanost ,moc pěkné,moc

05.04.2008 03:04:00 | Belmon

Povedená básenka, milá, něžná, milující ...

04.04.2008 16:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí