Rozchod

Rozchod

Anotace: Je to smutné, když někdo přijde o lásku tímto způsobem.

Pár jsme byli nejšťastnější,
všechno pro nás hezčí bylo,
při polibcích nejkrásnějších
nic nám nechybělo.

Tys byl můj a já zas tvoje,
jeden pro druhýho život žil,
někdo nám tu lásku nepřál
a všechno to překazil.

Zůstala jsem sama
a ty jsi zůstal sám,
jenom krásný vzpomínky
navždy zůstanou nám.
Autor Foxy, 16.07.2005
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí