Našel jsem tě na-štěstí...

Našel jsem tě na-štěstí...

Anotace: Vkládám baseň, kterou mi složil "p. Neznámý" Tímto mu chci poděkovat za krásná slova.Snad se nebude zlobit za zveřejnění..

Lesk Tvých očí na seznamce
rozdělil mé srdce psance
na dvě části a obě touží ...

po tobě...
zapálíš svíčku a plamen bojuje s tmou
nepřemůže ji, i malý vítr ho usmrtí
zůstaneš ztracená uprostřed uhelné noci
zkus zase uvěřit a dát ruku svou
do dlaně jiné, do jemného sevřetí
poznáš, že štěstí je v každého moci

sama sebe se ptáš, jak spát máš
ostatním šeptáš neumírej a prosíš
smrtí políbená, ale svoboná
procitni, usměj se, ještě to znáš
smrti přej jen strach co v sobě nosíš
nic na světě není věc náhodná

neodcházej, prosím, zůstaň...
neodcházej, sebe braň
neodcházej prosím, srdce je zbraň
Autor Piitulka, 04.04.2008
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí