Letíme spolu nad mořem

Letíme spolu nad mořem

Anotace: ...

Držíš mě pevně v náručí,
cítím, se s tebou v bezpečí,
něžně mne hladíš,
do očí mi hledíš...

Letíme spolu nad mořem,
před námi zapadá slunce,
odrazy jeho paprsků
třpití se na tvém těle...

Nebojím se, že spadnu,
tvé paže mne nepustí,
vždy tu budeš pro mě
a já- jen pro tebe...
Autor l.e, 04.04.2008
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí