SAMA už musím jít dál

SAMA už musím jít dál

Anotace: ....

Tak zapomeň už na to,
já nemůžu ti za to,
nejsi dost silný zlato,
abys mohl jít dál...

Sama raději půjdu tam,
kde to už moc dobře znám,
Samé pasti a na těle spousta ran,
ale já musím jít sama dál...

Tomuhle nebezpečí vystavit já tě nechci,
říct NEMILUJI TĚ je pro mě teď lehčí,
Neboj, budeš mít život hezčí,
ale já musím jít dál...

Dál do té tmy, kde všechno bolí.
Dál do té tmy, kde jsou jen oči utopené v soli.
Dál do té tmy, kde jednou za 100 let svitne slunce svit,
dál do té tmy, kde to světlo říká...Už jsi připraven znova začít žít...
Autor Janica, 04.04.2008
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: PPetrushka, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad jsi už našla světlo. Myslím,že světlo, které najdeme sami, je silnější, než to, které nám ukáží ostatní. ST.

29.07.2010 20:45:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí