A zase o touze...

A zase o touze...

Anotace: Já na lásku čekatel...

Když nazpět myšlenky se vrací
svůj život hodnotím...
a dá to velkou práci
jak vyrovnat se s tím.

Byly ženy a jsou děti
a čas tak hrozně letí
nejen vinou svou o to nejhezčí jsem přišel
a varování moudrých tak nerad jsem slyšel.

Teď jsem sám a stal se ze mne čekatel
sedím sám a čekám která najde mně
vím,že dát mohu jí jen pakatel
a tak sedím sám a hledím do země.

Jen čekám až nějaká mně zvolí si
snad moji lásku žádná nechce ani
tak sedím jen a hledím do mísy
a myšlenky mé utíkají za ní...

Vladyka xxx
Autor vladyka, 04.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Xindy, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sedávej chlapečku v koutě,
budeš-li hodný najdou tě
to je ale blbost,šup ven mezi lidi
né čekat.Pěknou sobotu přeji.L

05.04.2008 08:09:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí