Stále jen o touze...

Stále jen o touze...

Anotace: Tak nějak to stále cítím...

Už mně zas lásko unikáš
zas hledám ruku Tvoji
někam ode mne utíkáš
zas propadám beznaději.

Zas hledám lásku ztracenou
zas nevěřím své duševní síle
a moji duši zkroušenou
čekají těžké chvíle.

Kolikrát ještě bude tu
ten pocit nejistoty
kolikrát ještě upadnu
do nepříjemné sloty.

Tak vem mně lásko na milost
už nezkoušej duši moji
mám pro ni lásky víc než dost
i když tolik sil to stojí.

Vladyka xxx
Autor vladyka, 04.04.2008
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: třešinka, Caracol, jesterka, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajdi za ní.Jistě tě ráda uvidí.Nebudˇsmutný.

14.05.2008 21:36:00 | třešinka

Tak moc bych ti jí přála.

05.04.2008 08:10:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí