Jaké mu dát jméno...

Jaké mu dát jméno...

Anotace: .....

Slyšela jsem ho tenkrát v noci
jak mě o to snažně prosí...
neřekla jsem ani slova
a on prosil zas a znova...
Ať prý jsem spravedlivá a druhou šanci mu dám
že prý to všechno nezvládá sám...
Že prý bude jiný a udělá mě šťastnou
v tom mé jiskry v očích prudce zhasnou...
Jak si tě mám pamataovat jako lháře??
nebo jako posedlého žháře, dívčích srdcí??
Tak jen pověz, povz mi sám,
ať se můžu chlubit,
koho že to znaám...
Autor Janica, 04.04.2008
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí