Prostě je to krutej život

Prostě je to krutej život

Anotace: Tohle se mi opravdu stalo.Píšu Básně jen,které se mi opravdu staly.

Zamiloval jsem se až po uši,
láska k Tobě mi zaslepila duši.
Nevidržim bez Tebe už ani den,
chtěl bych aby rozchod náš byl jen noční sen.
Ale ten sen je pravdivý,
proč naší lásku nikdo nezpraví.
Proč ses semnou rozešla,
a potom doma dlouho brečela.
Tak otevři oči a vzpomínej,
na tydny krásné prostě nej.
Teď už sis vzpomněla,
a oči zavřela.
začaly ti téct slzy po tvářích,
moc se třpytily ve slunečních zářích.
Tak už nebreč a vrať se mi zpátky.
Vždyť já Te miluju,
doma na papír Ti srdíčka maluju.
Autor Profi, 17.07.2005
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí