Zbytečně

Zbytečně

Anotace: jsou i takové pocity

Šeptáš –co nahlas nejde říct
a šeptáš, nevíš komu
nerozumím Ti,
slova se tříští
a zvoní jako střípky skla…
Nevnímám Tebe,
nevnímám Tvoje slova
nevnímám a neptej se proč
Všechno co Ti patří
není Tvoje
není a neptej se proč
snad co je daleko
je blíž
je blíž než má dlaň ve Tvé dlani.
Autor jednazesta, 05.04.2008
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, jesterka, Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí