PROKLATĚ BLÍZKO VEDLE SEBE JSOU NAŠE DRÁHY

PROKLATĚ BLÍZKO VEDLE SEBE JSOU NAŠE DRÁHY

Anotace: . . .

Drahá…
Ač jsme NÁŠ život konečně rozetly na
Můj & Tvůj (utnuly dnům svým společná rána)
Pochva & Řiť
& mezi nimi jen tenká blána –

A zase nás pojí samota…
Ač tak vehementně lpíme na frázi
"Hlavně nebýt sám!"
A alkohol
zvyšující se dávky alkoholu
pro otupění smyslů
Cigarety – fyzický ventil psychického užírání
A ženský
Krom nespočtu virtuálních komunikací s bůhvíkým
se stejnou orientací
Dennodenní netová rande jak na běžícím pásu
(Jasně, „lásku nesmíš hledat!“)
S tou, s kterou jsem byla ve čtvrtek na víně
ty půjdeš v neděli na pivo
Probrat všechny co jsou momentálně k mání
Nebo se jak vrah
pokusit rozbít nějaký vztah?
Prohnilé podsvětí lesbické komunity –

Dnes mi na inzerát odepsala Markéta,
Zuzanko.
Dívka s literárními ambicemi
kterou jsi zřejmě lala
tedy asi
neuhnala –

. . .
Postskriptum:
Tak:´"Good luck!"
Válka zpečetěná mírovou smlouvou
Čím víc se snažíme o sobě nevědět
neslyšet
nepotkávat se…
/příliš velké…na téhle maLé trase/
Z balkónu mám výhled na Špilberk
pod kterým bydlíš
& až z toho zebe
Samy…přec:
Tak proklatě blízko vedle sebe –
Autor Andrea Vatulíková, 05.04.2008
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Severka, jedam, cevert, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobré o tom psát, a ještě k tomu dobře psát, 1***

07.04.2008 12:45:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí