Zvláštní

Zvláštní

Anotace: Tohle je o pocitu, kterej sem cítila, když sem se zamilovala:)

Tak jako polibek s vůní cigaretového kouře,
tak jako sůl co se zrodí z kapek moře.
Tak jako motýl létá z květu na květ,
zrodil se cit, ze dne na den, hned.
Tvoje oči mi najednou byly tak zvláštní,
nic už nebylo jako dřív, obyčejné, tak dnešní.
Obyčejné objetí už nebylo jen objetí,
byla jsem spoutaná jen tvém zajetí.
Byla a je tak krásná jen myšlenka na tebe,
tak jako je krásné bez mraků jasné nebe.
Ten kdo zažil co myslím pochopí,
ze ztráty těch zvláštních očí se jen tak nevzchopím.
Autor Linuxa, 05.04.2008
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Xindy, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Časem možná...

05.04.2008 16:26:00 | Linuxa

Ale vzchopíš...

05.04.2008 15:13:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí