Démonova trilogie

Démonova trilogie

Anotace: proč chtít do nebe, když můžeme do pekla... ;-)

Sbírka: Láskou svou...

Démonova trilogie
zní mi hlavou
jak polární záře,
kterou voněl.

Každý pergamen
tisícsetkrát popsán
plavým uhlem
z uplakané duhy.

Té mé…

Na jazyku
sladké inferno
skryté v polibcích.
A kde je nevinnost?

Kouřem z kadidla
voněl celý den.
Pobledly hvězdy
s chtíčem v očích.

S tím naším…

Utichlá tma zpívala
ukolébavku
pro rozpálenou kůži
a naše ruce tančily tango.

Cítím tě na svém těle
jako noční fantazii,
jako kouzelný sen,
na který se nezapomíná…

Už nikdy…
Autor Erion Fate, 05.04.2008
Přečteno 324x
Tipy 17
Poslední tipující: WhiteSkull, carodejka, pavlis, excited, NikitaNikaT., blue, Bíša, Psavec, prostějanek, Pišák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká hra se slovíčky

12.04.2008 11:30:00 | takova

Moc hezky jsi basen napsal.

12.04.2008 02:28:00 | carodejka

krásná.
jako záře uhlíků
jako důlek pupíku :)

10.04.2008 01:30:00 | blue

Velmi zajímavá básenka, myšlenka, poslední sloka nemá chybu!

08.04.2008 05:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí