trápení

trápení

Anotace: .........

Touha potobě je posledost má,
zlehka víčka zavírá.
Chodit tam a zpět,
v hlavě mít celý svět.

Proč je láska tak zlá?
Milosrdnost nedává.
Síla došla jako spadl z růže květ,
nemyslet na nic zbývá jen brečet.

Já už nechci nemužu,postavit se osudu.
Půjdu navěky spát,ulehčím ti ostudu.
Autor hrášek, 05.04.2008
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí