Nenaplněná touha...

Nenaplněná touha...

Anotace: Ani netuší...

Než usnu moje ruka Tvoji marně hledá
a tlukok srdce zas mi usnout nedá
proč jinou nehledám,tolik se tomu bráním
a tak marně správná slova scháním.

A tolik,tolik toužím
a dal bych jí vše co mi zbývá
a tak v samotě se soužím
a duše má černé chvilky mývá.

Tak bez lásky jsem jak mrtvý
a vidim,že těžko je mi žít.
za lásku dal bych jí svůj život
když bez lásky už nechci být.

A tak hledám tu ztracenou
a po tmě vnady její
však není tu,a jen moje já
tu ve tmě tiše stojí.

V té touze pak usínám
ale spím jen tak lechce
ač mozek silou vypínám
jí z mysli odečísti nechce.

Vladyka 08
Autor vladyka, 05.04.2008
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Ctěný pán, Xindy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já to říkám pořád,že se mi líbí tvé básničky.

06.04.2008 12:09:00 | takova

moc hezky napsaný...

05.04.2008 16:24:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí