milovat je krute

milovat je krute

Anotace: O dívce,po tere do dnes stale touzim.

Jsi pro mně nedostižná,
plamínek mé lásky nezhasíná.
Nikdy mi milovat nebudeš,
za mnou nikdy nepůjdeš.
Chtěl bych se Ti svěřit,
své lásce věřit.
Jsi holka s hebkou duší,
která vše ihned tuší.
Jsem do Tebe blázen,
je těžké být nahrazen.
Stále miluješ jiného,
je to pro mně něco krutého.
Chci Tě milovat,
ale osudu to musím ponechat.
Záleží mi víc na štěstí Tvém,
než na životě svém.
Budeš hlavně šťastná,
na jiného něžná.
Ikdyž píšu báseň zbytečně,
přestanu se trápit konečně.
Přestože je láska silná,
tak tím i velmi milná.
Vmém srdci místo stále áš,
ikdyž jinou lásku nehledáš.

Už je toho na mě moc,
zase nastala dlouhá noc.
Moje báseň končí,
utři si slzy z očí.
Raději je utři mě,
cítím se bezradně.
Autor Profi, 17.07.2005
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí