Rozbité nebe

Rozbité nebe

Anotace: 17. hrej

Rozbité nebe

slyším bouři
vprostřed noci
nic už nezbylo
odplaveno

déšť tlačí
budovy stranou
nebe černá
nebe

tak daleko
tlačí do moře
nic tu nezbylo
pro mě

zvedá k nebesům
padá dolů
padá na mě
a pak umírám

---

tak na mě promluv
vprostřed noci
blíž ke mě
prosím buď

vítr padá z nebes
jako černočerná noc
tak na mě promluv
jako vítr

rozbíjí, tlačí
slyším déšť padat
větrem slzy
vidím bouři
a teď už nic

tak na mě promluv
v prostřed noci
mluv na mě
tvémi rty blíž mým

pře nebe je rozbité
víc než láska
cítím jak cítíš
jak déšť venku
řekni..

-moby-
Autor deus ex machina, 05.04.2008
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí