Nevěrný

Nevěrný

Anotace: Nevěra je zlá věc

Moje srdce ohladne,
jako kytka vadne.
Proč jsi mě jen opustil,
proč jsi se mnou dál nebyl?
Nevěra je věc zlá,
proč já jsem Ti věřila.
Proč jsi mě s jinou podvedl?
Já měla Tě ráda,
tys to nedovedl.
Autor Foxy, 17.07.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí