Tichá noc

Tichá noc

Anotace: ..

Je tichá noc,
a tobě se chce spát už moc,
kolem je klid,
a tobě nebrání nic, ke spánku se uložit.
Den ti uběhl jako voda,
tak proč si nezdřímnout?
Jdi spát a ulev očím svým,
ať nebolí tě pak
tvůj krásný zrak,
Potřebuješ jej pro pohled na tento krásný svět,
který se každý den otevírá kolem tebe zas a zas.
Ale teď už prosím nezatěžuj ten svůj krásný zrak
a jdi spát!
Autor Boldius, 17.07.2005
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí