Smysly

Smysly

Anotace: Včera večer mě to napadlo když jsem na Tebe myslel

Cítím tvou vůni, cítím tvůj pach.
Jak nádherně voníš, jak honosíš se jak páv.
Vše kol tebe je úžasné, úžasné a sladké jako ty sám.

Vidím tvůj pohled, vidím tvůj úsměv.
Jak zamyšleně se tváříš, a mračíš se jak mrak.
Jsi však i krutý, krutější než-li je kat.

Slyším tvé kroky, slyším tvůj hlas.
Jak radostně zní, jak zvonů všech halas.
Umíš ranit, a i tomu se smát.

Dotýkám se tvých tváří, dotýkám se tvých rukou.
Jak jemné a hebké jsou, jemnější není ani samet sám.
Omluva ti však není cizí, krutost z Tebe vzápětí zmizí.

Jak jen chutná polibek tvůj, jak jen chutná se s Tebou milovat.
Jistě jsi pln lásky, jak srdce zamilované.
A tak věř že tě miluji, jak jen Tebe milovat jde.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Alex Foster
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle by mělo obměkčit i kámen.

06.04.2008 16:33:00 | Grafomanická MIA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí