Malá recese

Malá recese

Anotace: Tak nějak jsem se asi zase spletla v povaze člověka,kterému jsem věřila a dokonce ho i milovala a stále miluju...je to taková nedomyšlená básnička,spíš jen takové vykřičení z bolestivých myšlenek.

Bláznivý nápad to asi byl,
lepší by bylo,kdybi jsi mín pil.
To možná věděl by si zas,
kdy udeříš jako mráz.
Ted nevím,jestli férovi jsi,nebo lhář,
netrap mě,pověz jaký jsi,ukaž pravou tvář.
Vždyt jen k svátku byla to malá recese,
že taková svině jsi,věřit nechce se.
Slaný pláč stéká mi po tváři,
proč sis mě ani trochu nevážil.
Nic víc od tebe nečekám,
chyby své se ale zalekám.
Zase jen dalším zklamáním,
pravdy očekáváním jsi.
Tak řekni proč,
milovaným jsi.
Autor Rošták Domča, 06.04.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Danah, Xindy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí