Ztracená

Ztracená

Anotace: ...

Ztratila jsem city na ulici,
byly pošlapány, zbity, vším co ničí.
Nedůvěra v hrdle uzamčená,
za lásku se platí krutá cena.

Ztratila jsem sebe, když jsem spala,
nikdy bych už v nikom neroztála.
Dveře k mému srdci jistí mříže,
nikdo nesmí ani o krok blíže.

Ztratila jsem tebe na ulici.
Kde jsi moje lásko věčně spící?
Projdeme se spolu za úsvitu,
abych byla jako kdysi plná citu.
Autor Inge, 06.04.2008
Přečteno 332x
Tipy 13
Poslední tipující: denebrin, maena, fialová, vodnař, bobi bobie, Jessi.L, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou i jiné ulice
kde láska je stálice

24.04.2008 12:32:00 | vodnař

Zklamání a bolest v srdci,
za lásku se platit musí,
bohužel - je to krutá daň,
ano Inko - tohle znám.

Přeji ať je líp. Ahojky Bobi

08.04.2008 06:03:00 | bobi bobie

Moc pěkná.

06.04.2008 20:03:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí