Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: není třeba více slov

odcházím z Tvé cesty
a ani nevím, co jsem tam nechala
možná nic
a možná, pošlapanou trávu
odcházím, a sebou si odnáším
co? Nic, jen strašnou spoustu lásky
stejně patří Tobě
ale Ty jsi zůstal,
tak kam s ní…?
Autor jednazesta, 06.04.2008
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí