Za zrcadlem

Za zrcadlem

Anotace: Naše chování se odráží v lidech kolem nás.

V mé tváři se odráží ta tvá.
Schováváš pocity, bolest, strach,
i mě vidíš klidnou, smířenou
bez tušení co vře uvnitř.
Chladná plocha zrcadla...
Zamyšlený hledíš na odraz sebe sama,
chtěl bys vědět co je za lesklou stěnou?
Nepovím,
vzal by sis i to...
Autor Klíček, 06.04.2008
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: Obyčejný básník, Juan Francesco de Faro, mamina, Psavec, Princezna.Smutněnka, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí