Promiň lásko, chci Tě zpět

Promiň lásko, chci Tě zpět

Anotace: každý den žít jako v básni..

Vyznat se, přiznat barvu..
Černou jako noční hýření

Delší vlasy, co pak asi..
nastane smíření ?

Skokem z okna, návrat domů
Předtím s ní pod listy stromů

Panebože, ještěžetak..
Zda-li pak bych padnul zpět

Kdoví, to je jedno..
Ty jsi mi ukázala lásky svět

Dotek Tvůj a vůňě svěží
Odolat Ti ? To jen stěží..

Polibek ranní mé srdce spraví
Jsem úplně jinde.. v ráji

Dopoledne paří slunce..
A co my ? Maturujem v máji.
Autor MTRowe, 06.04.2008
Přečteno 484x
Tipy 5
Poslední tipující: ema mraz, Psavec, Kett, estrellita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta báseň se mi líbí..občas závidím těm dívkám, kterým tak krásně píšeš..

07.04.2008 18:00:00 | ema mraz

Přeji krásnou maturitu.

07.04.2008 10:48:00 | Psavec

vítej zpátky

07.04.2008 06:49:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí